top of page

Terápia, tréning

A következő szolgáltatásokkal állok az Ön rendelkezésére:

EGYÉNI PSZICHOTERÁPIA*
​Egyszemélyes figyelem és segítő támogatás

 

Az egyéni terápia, pszichológiai  tanácsadás minden perce a kliensről szól. Legyen szó komolyabb életvezetési nehézségről, párkapcsolati krízisről, vagy önismereti kérdésekről, biztos lehet abban, hogy a pszichológus szakértő támogatására talál. Integratív szemlélettel, mindig az adott problémához illesztett eszközökkel dolgozom, igény esetén teljeskörű pszichodiagnosztikai vizsgálatot is végzek. Önismereti céllal készségfelmérő (pl intelligencia) és önismereti tesztek felvételét és kiértékelését is vállalom, gyermekek és felnőttek részére egyaránt.

*alap-pszichoterápia, egyéni életvezetési tanácsadás, coaching

Bejelentkezés

KALANDALAPÚ PSZICHOTERÁPIA, TRÉNINGEK
Kalandos önismeret, csapatépítés, osztálykirándulás

 

Magyarországon egyedülálló terápiás módszert dolgoztunk ki kamaszok részére kollégáimmal, dr. Kenézlői Eszter gyermekpszichiáterrel és Skaliczky Dávid élménypedagógussal a Vadaskert Gyermekpszichiátrián. A kalandos és élményalapú feladatokon keresztül a gyerekeknek "élesben" nyílik lehetőségük arra, hogy a problémát jelentő nehézségeket felismerjék, hatékony megküzdési módokat, sikeresebb viselkedésmintákat sajátítsanak el. Ebben segítségünkre vannak többek között magas- és alacsonykötélpálya-elemek, játékos, együttműködésre épülő feladatok és foglalkozások, vagy épp egy kalandos "túlélő-túra" (expedíció) az erdőben. Tréning formájában osztályok, csapatok, felnőtt és gyermek közösségek, cégek számára is elérhető programunkról itt olvashat bővebben!

Ajánlatkérés

OKTATÁS
Gyermekekkel, serdülőkkel foglalkozó szakembereknek

 

Terápiás módszerünket 2010 óta többmodulos rendszerben oktatjuk a Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórházban (címe: Az élménypedagógiától az élményterápiáig), képzésünket a Semmelweis Egyetem akkreditálta klinikai szakpszichológusoknak és pszichoterapeutáknak. Az elméleti oktatás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a sajátélményre is. Csoportjaink folyamatosan indulnak, tanévenként 2-2 modullal. Részleteket a Kórház weboldalán, a képzések menüpont alatt talál! Az induló csoportokról itt is érdeklődhet.

bottom of page