top of page

Tréning-ajánlatok

 
Vállalkozásoknak, közösségeknek, iskoláknak
Önismereti, személyiségfejlesztő tréningek, kiégés megelőzése
 

​​
 

Stresszkezelés, konfliktuskezelés, 

​​
A konfliktuskezelés tréningen a konfliktusok megelőzése, megoldási módszerek feltárása, a konstruktív és erőszakmentes kommunikáció megismerése és alkalmazásának gyakorlása a cél, tapasztalati, gyakorlatorientált módszerekkel - mind a munkahelyi, tágabb szociális kapcsolataink, mind személyes, családi kapcsolataink tekintetében.

A hatékony stresszkezelés csökkenti a hétköznapokban megélt feszültségeinket, segít a konfliktusok megelőzésében és munkánkat is hatékonyabbá teheti - ha tudjuk, hogy a rendelkezésünkre álló eszközök és módszerek közül melyiket válasszuk. Ez utóbbiak fejlesztésében és tudatosításában segít a stresszkezelés tréning. 

Az indoor és outdoor egyaránt elérhető konfliktus- és stresszkezelés tréningekről itt kérhet további információt, árajánlatot.

Csapatépítő tréningek

​​
Csapatépítő tréningjeinken a résztvevők játékos, együttműködést fejlesztő, a csoportidentitást erősítő gyakorlatokban, kihívásokban vesznek részt. A mindennapi rutinból kiszakadva, gyakran a komfortzónán kívül, esetenként "éles" szituációkban egymás eddig talán nem látott oldalát is megismerhetik, az egymásba vetett bizalom erősödik. Ez a tréningtípus kiválóan alkalmas a szervezettel, céggel való azonosulás elősegítésére is, hatékonyabbá téve a közös munkát. A tréning programját a megrendelő igényeinek függvényében, a célok és keretek meghatározását követően alakítjuk ki.

Az indoor és outdoor egyaránt elérhető csapatépítő tréningekről itt kérhet további információt, árajánlatot.

bottom of page