top of page

Bemutatkozás

Pszichológus vagyok és tréner.

 

Jelenleg szabadúszóként dolgozom, elsősorban pszichológusként egyéni pszichoterápiával, tanácsadással, terápiás esetvezetéssel foglalkozom, élményalapú terápiás, önismereti és tréningcsoportokat vezetek. Klinikai szakpszichológusi szakvizsgát 2014-ben tettem.

 

Vadaskert Gyermekpszichiátrián dolgoztam ápolóként és pszichológusként is: összesen 12 évet töltöttem el itt. Kollégáimmal, dr. Kenézlői Eszterrel és Skaliczky Dáviddal létrehoztuk és 3 éven át működtettük itt Magyarország első élményalapú pszichoterápiás osztályát, ahol serdülőknek szerveztünk élmény- és kalandterápiás csoportokat, családoknak tartottunk terápiás céllal Kalandos Családi Hétvégéket. Az élményalapú pszichoterápia módszertanát, alkalmazását tanítom is, a Semmelweis Egyetem által akkreditált többmodulos képzési rendszerben.

A Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia Intézetének óraadó tanáraként mesterszakos és levelezős hallgatókat oktatok, és szabadúszó trénerként szervezetek fejlesztésével is foglalkozom.

Az Élményakadémia Egyesület trénereként a civil szférában elsősorban hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek támogatásával foglalkozom, és az UNICEF Kilátó Élményprogramjában tanácsadóként és mentorként dolgozom.

 

Pszichoterápiás és tanácsadói profilom:

- kamaszkori elakadások,

- serdülőkori szülő-gyerek konfliktusok,

- életvezetési nehézségek,

- veszteségélmények feldolgozása,

- gyermek- és serdülőkori kórképek, problémák (pl. viselkedészavar, hangulatzavarok, szorongás, evészavarok stb).

- stressz,

- önbizalomhiány,

- párkapcsolati problémák,

- krízishelyzetek,

- szorongásos kórképek (pánik, fóbiák, teljesítményszorongás stb.)

- hangulatzavarok (pl. depresszió)

- önismeret

- vezetői coaching (egyéni)

 

Munkám során elsősorban megoldásfókuszú terápiával, integratív szemlélettel dolgozom, a viselkedés- és kognitív terápia, a személyközpontú terápia és a gestalt -terápiák módszereit alkalmazom. A terápiák átlagos hossza 5-25 ülés között változik.

 

 

bottom of page