© Labancz Dániel, 2012

www.labanczdaniel.hu

Tréning-ajánlatok

 
Vállalkozásoknak, közösségeknek, iskoláknak

1/1
Önismereti, személyiségfejlesztő tréningek, kiégés megelőzése
 

​​
 

Stresszkezelés, konfliktuskezelés, 

​​
A konfliktuskezelés tréningen a konfliktusok megelőzése, megoldási módszerek feltárása, a konstruktív és erőszakmentes kommunikáció megismerése és alkalmazásának gyakorlása a cél, tapasztalati, gyakorlatorientált módszerekkel - mind a munkahelyi, tágabb szociális kapcsolataink, mind személyes, családi kapcsolataink tekintetében.

A hatékony stresszkezelés csökkenti a hétköznapokban megélt feszültségeinket, segít a konfliktusok megelőzésében és munkánkat is hatékonyabbá teheti - ha tudjuk, hogy a rendelkezésünkre álló eszközök és módszerek közül melyiket válasszuk. Ez utóbbiak fejlesztésében és tudatosításában segít a stresszkezelés tréning. 

Az indoor és outdoor egyaránt elérhető konfliktus- és stresszkezelés tréningekről itt kérhet további információt, árajánlatot.

Csapatépítő tréningek

​​
Csapatépítő tréningjeinken a résztvevők játékos, együttműködést fejlesztő, a csoportidentitást erősítő gyakorlatokban, kihívásokban vesznek részt. A mindennapi rutinból kiszakadva, gyakran a komfortzónán kívül, esetenként "éles" szituációkban egymás eddig talán nem látott oldalát is megismerhetik, az egymásba vetett bizalom erősödik. Ez a tréningtípus kiválóan alkalmas a szervezettel, céggel való azonosulás elősegítésére is, hatékonyabbá téve a közös munkát. A tréning programját a megrendelő igényeinek függvényében, a célok és keretek meghatározását követően alakítjuk ki.

Az indoor és outdoor egyaránt elérhető csapatépítő tréningekről itt kérhet további információt, árajánlatot.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now